Saturday, February 03, 2007

ELS RETRATS DELS GERMANS ARENAS


El centre d’Art Ca l’Arenas presenta fins al proper 15 d’abril “Retrats de Jaume i Jordi Arenas”, un conjunt de 22 obres dels dos germans, que mostren la diversitat d’estils d’ambdós artistes.

Jaume Arenas exposa a l’espectador un tarannà espontani, de traça àgil, tractament cromàtic dispers, però sobre tot experimentador de tendències i innovador en quan al concepte tradicional del retrat, que per ell representava una excusa, més que un motiu per a captar una personalitat. Jaume sorprèn sempre; frapa, atrau irremissiblement per la seva gran imaginació.

Per la seva banda, Jordi Arenas es mostra estricte, fidel a la realitat, cronista artístic del seu Mataró contemporani. Mestre, sense cap mena de dubte, sempre precís, sempre tècnic, amb la màxima cura; no deixava res a la imaginació pel que fa al retrat, a excepció de la mirada; una mirada al buit, pot ser perduda en la immensitat d’una personalitat complexa, que a través del retrat mostrava un món i una societat ja inexistents.

Ens consolem els amants de L’ART amb aquestes exposicions. Són un autèntic bàlsam per a calmar algunes de les grotesques idees del PMC.

4 comments:

liangruipeng said...

Hello! You have a very nice blog! I'm here to share valuable info with you visit my blog,about Mozilla Firefox web browser.

Anonymous said...

Hi
That was useful info...thanks and Welcome to live chat hot babe chat. If you search the aldactone? Click here - aldactone
for fun

Anonymous said...

Hello. Alone on Valentine's Day? Adult Live Chat & movie pages Try to find partner in your area!
for fun

Anonymous said...

Hello. Use these helpful search engines TFO search & sex and try to find all you need in your area!
for fun