Sunday, February 24, 2008

CAMPANYA ELECTORAL - DISCURSOS: ALBERTO RUÍZ GALLARDÓN (IV)


L’alcalde de Madrid, gat vell en fer discursos cara al públic, mostrant una professionalitat inqüestionable, amb un parlament més llarg que el dels altres, perfectament dissenyat de cara a fomentar la seva imatge com a home capaç de grans responsabilitats dins el govern de l’estat, que no de campanya electoral, es va sentir “en casa”, quan fa vint-i-dos anys que també va començar una campanya de les mateixes característiques a la nostra ciutat.

El alcalde de Madrid viene a pediros que Mariano Rajoy sea presidente del gobierno, frase que va arrancar forts aplaudiments del públic assistent. Es necesario y es posible. Gallardón va recordar que fa quatre anys, Zapatero va guanyar a Catalunya. Cuando los ciudadanos te dan la confianza para ganar, no solo te dan una inmensa alegría, sino una gran responsabilidad. Però segons Gallardón, la confiança dels catalans en ZP no ha estat corresposta per l’actual líder del PSOE, tot fent esment a les promeses de Zapatero en no dividir, sinó d’unir, tot amagant-se al darrera d’artificis i estratègies. Va remarcar el fet de contribuir a la unitat nacional. “Nuestra opción es clara: contribuimos estrechamente para que esto sea un acto de presente y de futuro. Estamos para construir... Y depende de Cataluña para la gobernabilidad de España en los próximos cuatro años. La decisión de los catalanes va a ser decisiva, tot fent esment a l’escassa diferència de marge de vots entre els dos principals partits.

Gallardón va finalitzar la seva intervenció, tot destacant que el discurs del PP es intel·ligent, flexible, convincent i que soís los catalanes los grandes protagonistas de las elecciones, tot reconeixent Dolors, se que lo has pasado mal sense oblidar el sentit d’unitat que fa avançar la nació.

No comments: