Sunday, February 24, 2008

CAMPANYA ELECTORAL - DISCURSOS: DOLORS NADAL (V)
La candidata nº 1 al congrés de diputats, es va sentir “filla adoptiva” de la ciutat i fent un discurs crític i provocador, adequat a l’esdeveniment i seguint de ben segur, l’estratègia marcada – Nadal no despunta precisament per un gran domini de l’oratòria, ni el seu enginy destaca per la seva brillantor – va iniciar el seu torn amb contundència: Els socialistes per crear problemes son els millors, però per resoldre’ls, ho ha de fer el PP. Avui estem més propers, més junts, amb millor posició per guanyar les properes eleccions i que Mariano Rajoy sigui president.

Nadal va fer referència a la dificultats dels moments actuals, sense donar especificació de missatge: He hagut de veure coses que em semblava que no hauria de veure. He hagut de patir per les nostres conviccions... (és de suposar que parlava dels darrers atacs soferts per diferents candidats del PP espanyol, per part de grups radicals d’esquerres)

Per a Nadal, la idea del PP sobre Espanya és present y es futur per Catalunya. No ens faran callar. Fent esment de idees i propostes, defenent la constitució actual, sense deixar de fer crítiques a Zapatero, pels problemes amb el barri del Carmel, etc., i a Carme Chacon, candidata nº 1 pel PSC-PSOE, amb qui sembla va compartir estudis i la Chacón copiava i continua copiant, va donar per finalitzar el seu discurs, ja passats escassos minuts de la mitjanit, tot manifestant els problemes que de subministrament d’aigua podem patir els catalans, cap al mes de juny – ja hi ha algunes ciutats del principat que ho pateixen. “El futuro, el programa, la resolución son Mariano Rajoy. Ayudémosle a ganar

L’acte va concloure mostrant el cartell amb Nadal com a candidata, i amb l’ eufòria i entusiasme dels protagonistes des de dalt de l’escenari.

No comments: