Tuesday, March 08, 2011

CRONIQUES MATARONINES ES TRANSFORMA… PERÒ SEGUEIX

Benvolguts i desconeguts lectors:

Aquesta cronista accidental, que del relat minuciós, y precís no exempt d’ironia, - el tarannà de províncies d’aquesta ciutat dona per això i més - dels esdeveniments culturals i socials n’ha fet un bon i llarg aprenentatge a través d’aquest blog, transforma el mateix fent honor al seu nom: Cròniques, i trasllada totes les critiques d’art a la següent pàgina web:

www.cuadrosdeunaexposicion.com


que ja fa uns mesos que va fer l’estrena, i on amb llengua castellana (el pragmatisme obliga i el fet de publicar en premsa especialitzada també, sense oblidar el TRIBUNA MARESME), em continuaré fent resó de les diferents exposicions que tant a la capital del Maresme (que bé que queda això!!) com a la comarca es vagin succeint.

Cròniques, doncs passarà a ser una mena “Ecos de sociedad” (¿fisno no?) i critica musical, sense variacions en quan a tarannà – o sigui que si es pot, ens enfoterem del mort i del que et vetlla – però sense perdre detall, of course!!!

No obstant, a nivell tan sols de titular, s’informarà al lector de l’existència de la critica de l’exposició pertinent.


RAÚL CAPITANI: REIVINDICACIÓN Y EXPERIMENTACIÓN
www.cuadrosdeunaexposicion.com

2 comments:

Pere-Màrtir Brasó said...

Que tinguis una bona "transformació" i seguexin les bones cròniques, Marta!

Marta Teixidó said...

Gràcies Pere Màrtir. Per descomptat que les Cròniques continuaran, doncs és la temptació de "cronicar" i criticar. I tal com deia l'Oscar Wilde: El millor per evitar la temptació és caure en ella".I jo, de cap que hi caic. Ara vindrà l'expo Novellas, i això no s'ha de perdre.