Friday, July 18, 2008

enblanc espai d’art - interiorisme - PERE MÀRTIR BRASÓ- PERFORMANCE DE CLOENDA

Cròniques Mataronines es complau a publicar la nota de premsa que la galeria enblanc espai d’art - interiorisme ha tramés en referència a l'acte de cloenda de la mostra "Jo vaig ser-hi (V.O.)" que entre els dies 20 de juny i 17 de juliol ha estat exposada:

Amb l’assistència d’una cinquantena de persones es va celebrar, ahir dijous a les vuit del vespre, una Performance de cloenda de la mostra “Jo vaig ser-hi (V.O.)”, que l’artista Pere-Màrtir Brasó exposa, fins demà dissabte, a Enblanc Espai d’Art, carrer Lepant 56 de Matarò.

Amb l’actuació dels poetes Víctor Bonetarbolí i Enric Umbert, els músics “Popis” i Txè Aymat (artista joier) i del propi Brasó que va pintar, en directe, un cartell commemoratiu de l’exposició i que va ser sortejat entre el públic, la performance va resultar un acció artística improvisada i lúdica, plena de teatralitat i eclecticisme. I tot documentat pel “retratista de capçalera” Jordi Cantenys.

Van ser-hi (V.O.), entre d’altres, el director de teatre Hermann Bonnin, la coordinadora d’Amics del Brossa Sabine Dufrenoy, i els pintors mataronins Santi Clavell i Juan Pau Blanch. Públic heterogeni, amant de la cultura i de les accions en viu, que va gaudir de gairebé dues hores d’un happening, poc convencional, fora dels circuits públics, oficials i/o esponsoritzats habituals.

Finalment Tom Waits, per motius d’agenda, no va poder assistir-hi, tot i que en alguns moments va semblar sentir-se la seva veu tan especial...


Karen Blanch (Enblanc espai d’art) & Pere-Màrtir Brasó
18.07.2008

No comments: