Tuesday, October 26, 2010

IMMA BANET: PINZELLADA VEHEMENT




L’objectiu de qualsevol pintor es exposar en sales d’art, doncs son aquestes les que realment expendeixen la seva obra, a través d’un espai i d’un nom. I la primera exposició d’un pintor, representa un repte per ell, una expectativa per la sala, i per a tots dos, un nou pas per aconseguir la consolidació i el resó.

Imma Banet s’estrena a Gal Art - ronda O'Donnell, 89 - (http://galeriadearteantiguedadesycolec.blogspot.com/). I ho fa amb una mostra on la seva marcada personalitat, activa i emprenedora, queda perfectament reflectida en l’obra exhibida.

Brogit dona nom a aquesta exposició. Paisatgisme, marines i alguna escena interior, són temes tots ells habituals en el seu tarannà pictòric, tractats amb pinzellada energica, decidida, vehement i molt marcada, sense subtileses ni fineses, treballant amb una gama de colors elemental però vitalista i lluminosa, en base a certes asimetries i l’experiència dels anys en la composició, sense entretenir-se en els detalls, però cultivant un particular impressionisme.

Imma Banet pinta el que capta la seva mirada, sense idealitzacions ni exquisideses. I ho transmet a la tela amb bones dosi d’imaginació, tocs de creativitat i potencia expressiva.

Brogit és una mostra nítida i transparent, pefectament entenadora, sense complexes ni reflexions profundes, optimista i amb una funció decorativa tan lloable i respectable, com pot ser la del col·leccionista més recalcitrant, que acumula obres pel plaer de poseir-les. Brogit és la manifestació d’un treball constant i d’una vivacitat pictórica inalterable.

No comments: