Sunday, June 28, 2009

EXPOSICIONSLa pintora mataronina Imma Benet, exposarà a la mostra col·lectiva que la galeria Global Art del carrer Sant Eusebi, 57 de Barcelona, organitza des del proper 2 de juliol fins al 15 de setembre d'enguany.

Tal com es va esmentar en aquest mateix blog el juliol del 2008: Imma Benet és una dona dinàmica i activa, que pinta paisatge urbà o natural, amb traça ferma i curta, amb energia i valor. Sap crear un cromatisme molt particular; no és ni exquisid ni elegant. Però es profund, treballat molt intens... imaginatiu, qualitat que també aplica a la perspectiva i a l’espai. La Imma no s’està per subtileses. Te massa potencia com per entretenir-se en minuciositats. Pinta amb la grandesa de persona que traspassa a la tela el que veu, el que sent el que li transmet l’ànima del paisatge, amb tons d’impressionisme però que denoten un inici d’evolució cap a l’abstracció, on la “rauxa” pictòrica d’Imma Banet, pot trobar un camp per abonar, molt adequat al seu tarannà.

Des d'aquestes Cròniques li desitgem èxit en aquesta mostra, com també hem rebut notícies de l'excel·lent acollida que la mostra que el pintor madrileny afincat a Mataró, i en aquests moments resident a Dubai, Antonio Gutiérrez Rodríguez – De Antonio – ha tingut a la capital de Bahrein.

L'exposició va tenir lloc a la Galeria 76 de l'International Art Center de Dubai, fins el passat 26 de juny. En la seva inauguració, va comptar amb la presència de l'ambaixador espanyol al Emirats Àrabs i va consistir en una sèrie de dibuixos de la nova fornada de l'artista, dels quals en mostrem un tast.

De Antonio continua amb la seva força expressiva, però difuminant formes, quasi abandonant el figuratiu per anar-se introduint mica en mica en l'abstracció. El traç continua ple de fermesa i el cromatisme és més auster.

No comments: