Friday, July 23, 2010

INTERNET A FAVOR DE L’ART, LES ANTIGUITATS I EL COL·LECCIONISME












Per una bona part de la ciutadania, el món de les subhastes d’art sempre se l’ha relacionat amb grans noms de la pintura i preus astronòmics, que sense cap mena de retret han estat abonats per museus, institucions o col·leccionistes, la qual cosa ha motivat un allunyament general de la realitat quotidiana.

No obstant, però, en l’albada del segle XXI i gràcies a les noves tecnologies i la coneguda com a xarxa de xarxes, existeix la possibilitat d’adquirir grans o petites obres d’art amb discreció, a preus molt raonables i durant les 24 hores del dia.

És aquesta la proposta que ha portat a Miquel Torner i Agustí Sabartés a crear www.artinternacional.com, Subhastes on line d’Art i Joieria. Vinculats des de fa més de vint anys al món de l’art – Miquel Torner com a col·leccionista i Agustí Sabartés com antiquari – regentaba una coneguda botiga al barri gòtic de Barcelona – i expert (pèrit judicial en art i antiguitats (www.peritosdearte.com), pretenen impulsar des d’aquesta nova plataforma, una via activa i directa, amb el màxim de rigor i professionalitat per a l’adquisició d’Art, de forma molt més dinàmica, moderna i àgil, sense limit de temps, evitant l’assistència presencial en una sala de subhastes, fet que permet al client una màxima de comoditat, tot evitant generar desconfiances, a fi a efecte que per als incondicionals de l’art i els entusiastes de les antiguitats, puguin tenir les màximes facilitats en incrementar les seves col·leccions, o el simple i exquisit plaer de posseir per a la seva contemplació una obra u objecte d’art.

Pintura antiga i dibuixos dels segles XIX i XX, obra gràfica, joies, rellotges, llibres, etc., són en bona part els continguts que ofereix www.artinternacional.com, essent l’accés als mateixos i a la subhasta de màxima senzillesa; només cal entrar a la web i registrar-se per tal d’obtenir un nom d’usuari i contrasenya.

La resta, tan sols és visitar la web - que en dues setmanes ja ha rebut prop de 700 visites - i fer click en qualsevol dels apartats en que s’estigui interessat.

Qui busca i estima la Bellesa, a través del llenguatge de l’Art, sense cap mena de dubte, s’acosta amb tota nitidesa al concepte de divinitat, i que tan sols l’essència més profunda i espiritual de l’ésser humà ha estat capaç d’expressar. La visió d’obres i objectes d’art aporten a la vida equilibri, harmonia i benestar. Es sentir-se posseïdor d’una part de l’anima de la creació humana. I gràcies a ArtInternacional.com, està a l’abast dels enamorats de l’ART i dels que es deixen seduir per ell.

No comments: