Tuesday, July 06, 2010

L'ART ESTÀ DE MODA





Un nou espai artístic va obrir les seves portes el passat divendres 2 de juliol: Art i Gent. Però no ho va fer-ho a la capital del Maresme, sinó a la vila d’Argentona.

Situada en el carrer Pau Claris, 11 el concepte d’aquest espai és el de gal·leria d’art, cafè convencional i biblioteca d’art. Un lloc de trobada, per fer petar la xerrada dins un àmbient tranquil, envoltats del món de les belles arts, i amb un fons paisatgístic que fa l’entorn molt agradable i acollidor.

En Kim Queralt, conegut dibuixant del món del cómic i la Francina Sanchís, la seva muller encaren amb il·lusió i futur el projecte, convertit en realitat desprès de molts anys de ser un somni i un desig.

Molts argentonins si varen acostar el dia de la inauguració, i aquesta cronista accidental no se’n va poder estar de fer-ho, doncs també va ser una oportunitat de contemplar l’art que es crea a la vila.

Essent una inauguració i una inicial presa de contacte, la primera exposició no podia ser altra que una col·lectiva d’artistes argentonins. Si bé la mostra és desigual de nivell i de qualitat, la diversitat d’estils i contrastos va contribuir a valorar la imaginació existent pel que fa a tècniques de tota mena, entre obres divertides, absurdes, abstractes, figuratives, paisatges, collages i muntatges fotogràfics, i un llarg etc.

Pels interessats en el tema i que vulgueu contactar amb aquest nou espai, només cal que us adreçeu al Facebook i busqueu Kim Queralt o Art i Gent.

L’art està de moda. És una aposta arriscada en un món que ha perdut sensibiliat per aquests temes, però el món és dels qui s’arrisquen i val la pena intentar-ho.

Des de Cròniques... desitgem éxit i que siguin moltes les obres que omplin les parets d’Art i Gent.

No comments: