Sunday, May 27, 2007

QU4TRE-2007 (IV-bis) - LAURA ALONSO: INTERIORISME


Formes vegetals, boscs infinits, fons neutres i tènues. Verds, grisos, negres, blancs formen part essencial de l’obra d’aquesta pintora que ens convida a mirar dins el nostre interior i buscar les nostres pròpies ramificacions.

El món vegetal ens trasllada a una sensació d’infinit, de sensibilitat, de pau i sobre tot de silenci, d’escoltar el silenci, a través de la tècnica Mixta sobre tela de la seva obra. Alonso irradia la recerca d’un mateix amb un traç lliure, sense pressions, deixant-se emportar. L’espectador se introdueix amb facilitat dins aquesta natura, en igual proporció d’ombres i llums, de tal manera, que la col·locació dels quadres forma un tot, un conjunt, i tal com anomena l’autora en un dels seus quadres: "Claredat d’un racó tranquil"

1 comment:

Hipatia said...

Hola Marta:
me encantan los cuadros "vegetales";
Es cierto esto que dices de que estas creaciones nos invitan a encontrar nuestras ramificaciones dentro de nosotros. Una de las veces que estuve en Formentera tuve la suerte de ver una exposición de una pintora inglesa; sus obras estaban ambientadas en el campo. De una minúscula parcela era capaz de crear todo un firmamento de ilusiones ópticas.
Todos los días cedía a la tentación de ir y quedarme sentada delante de los cuadros durante un buen rato. Al final, cada uno de ellos siempre acababa entregándome algo de mí misma.
Precioso post. Gracias.
Un beso muy fuerte, desde la Enterprise.